Olen on 25-vuotias, molemmilla kotimaisilla kielillä kommunikoiva äiti, prosessihoitaja ja tuleva sairaanhoitaja. Toimin SDP:n puolueaktiivina paikallispolitiikassa erilaisissa luottamustehtävissä. Olen Hangon kaupunginhallituksen varajäsen, teknisen lautakunnan varsinainen jäsen sekä Oy Hansea DC Ab (Hangon matkailutoimisto) hallituksen jäsen.

Lähden mukaan eduskuntavaaliehdokkaaksi, koska mielestäni nuoria pitäisi olla enemmän eduskunnassa ja voisimme yhdessä eri ikäluokkien kanssa tehdä hyviä päätöksiä Suomen ja suomalaisten hyödyksi. Olen ollut kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista aina yläasteelta asti, joten onkin ollut vain ajan kysymys, milloin lähden rakentamaan poliittista uraani. Olen päässyt näkemään ja kokemaan kaikenlaista elämässäni nuoresta iästäni huolimatta ja erityisesti sairaanhoitajaopintojeni aikana.

Itselleni tärkeitä teemoja ovat terveydenhoito, koulutus sekä eriarvoisuuden torjuminen. Eriarvoisuutta on monenlaista ja siihen on myös monia vaikuttavia tekijöitä. Eriarvoisuutta voidaan vähentää sillä, että huolehditaan yhteiskunnan palveluiden toimivuudesta sekä palveluiden oikea-aikaisuudella.

Terveydenhuollon tila on mielestäni Suomessa huolestuttava. Hoitovelkaa on kertynyt osin koronapandemian takia, mutta ongelmat ovat olleet jo pidempään ilmassa. Suomalaisen terveydenhuollon tulisi olla ylpeyden aihe, mutta sitä se ei enää ole ja ongelma vaatii ratkaisuja. Panostamalla koulutuksen laatuun voimme vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen niin, että Suomi säilyy elinvoimaisena ja kilpailukykyisenä. Koulutusleikkaukset näkyvät jo tällä hetkellä varsinkin toisen asteen ammatillisissa ja yliopistokoulutuksissa.

Linda Westelund


2 Comments

Tapio · 23 maaliskuun, 2023 at 06:02

Hyvä Linda ! Tsemppiä vaalityöhön !

Tapio · 23 maaliskuun, 2023 at 06:03

👍

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *